Μενού
Your Cart

Δωρεάν*, αξιόπιστη και ταχύτατη μεταφορά και παράδοση των ηλεκτρικών συσκευών στο σπίτι ή το γραφείο σου, σε όλη την Αττική! (Ισχύει για παραγγελίες από 50,00€ και άνω)

Τρόποι Πληρωμής

Μέσω Χρεωστικής ή Πιστωτικής κάρτας

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με χρέωση πιστωτικής (Visa, Mastercard, Maestro και Visa Electron) είτε χρεωστικής είτε προπληρωμένης κάρτας εκδόσεως αναγνωρισμένης Ελληνικής ή αλλοδαπής Τράπεζας, την οποία αποδέχεται προς συναλλαγή η ΕΤΑΙΡΕΙΑ. 

Η εξόφληση γίνεται εφάπαξ ή με χρέωση δόσεων, από 3 έως και 48, αναλόγως ποσού με τις πιστωτικές κάρτες τύπου Visa, Mastercard, Maestro και Visa Electron.  Έχεις τη δυνατότητα να συμφωνήσεις εξόφληση σε 3, 6, 12, 24, 36, και 48 άτοκες δόσεις, εφόσον η κάρτα σου υποστηρίζει τον επιλεγμένο αριθμό δόσεων.

Ο αριθμός των δόσεων καθορίζεται ανά πωλούμενο προϊόν.

Η χρέωση της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας προϋποθέτει την  προσέλευση σου στο φυσικό μας κατάστημα (Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου 29, 163 46 Ηλιούπολη).


Με Μετρητά

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με μετρητά, καταβλητέα σε ταμείο καταστήματος.

Η πληρωμή μόνο με μετρητά είναι δεκτή για ποσά έως 500€ με την έκδοση Αποδείξεως Λιανικής πώλησης ή Τιμολογίου Πώλησης.

Η πληρωμή με μετρητά μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε:

  • Κατά την  προσέλευση σου στο φυσικό μας κατάστημα (Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου 29, 163 46 Ηλιούπολη)
  • Κατά την παράδοση με το δικό μας φορτηγό στην πόρτα σου


Με Αντικαταβολή

Μπορείς να εξοφλήσεις το συνολικό τίμημα της αγοράς σου με αντικαταβολή μετρητών κατά την παράδοση. Η πληρωμή με μετρητά είναι δεκτή για αγορές αξίας έως 500€ με την παράλληλη έκδοση Αποδείξεως Λιανικής πώλησης ή Τιμολογίου Πώλησης. Η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής είναι αποδεκτός μόνο για τις παραδόσεις εντός του λεκανοπεδίου της Αττικής.

Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να γίνει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή πληρωμή με μετρητά στο φυσικό μας κατάστημα (Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου 29, 163 46 Ηλιούπολη).

Η πληρωμή με αντικαταβολή είναι εφικτή εάν και εφόσον τα προϊόντα που θες να παραγγείλεις είναι ετοιμοπαράδοτα στο φυσικό μας κατάστημα ή στους αποθηκευτικούς χώρους της εταιρείας μας. Διαφορετικά αν, για τα προϊόντα που θες, απαιτείται να παραγγελθούν στον προμηθευτή μας τότε η πληρωμή με αντικαταβολή δεν είναι εφικτή. 

Η αντικαταβολή επίσης ισχύει, για αποστολή συσκευών σε περιοχές εκτός του λεκανοπεδίου της Αττικής, για παραγγελίες προϊόντων βάρους έως 3 κιλά και αξίας έως 100€ και υπάρχει επιπλέον χρέωση ανάλογα με το ποσό και το βάρος της αποστολής. 

Για προϊόντα μεγάλης αξίας απαιτείται  προκαταβολή για να προχωρήσει η παραγγελία.

Το πόσο της γίνεται κατόπιν  μεταξύ μας  συνεννόησης.


Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις στους παρακάτω αριθμούς τράπεζας:

Τράπεζα      IBAN

Εθνική :        GR84 0110 0890 0000 0894 4004 376 

Alpha   :        GR58 0140 1350 1350 0232 0000 047

Κατά την κατάθεση θα πρέπει ο πελάτης να καταθέσει ολόκληρο το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνίες, προσθέτοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης το  ονοματεπώνυμο του.

Το καταθετήριο θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: info@fasois.gr

Η εξόφληση θα εμφανιστεί εντός τριών (3) εργασίμων ημερών από την κατάθεση και τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα θα αποσταλούν μετά. 

Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος. 

Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Όροι Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου