Μενού
Your Cart

Δωρεάν*, αξιόπιστη και ταχύτατη μεταφορά και παράδοση των ηλεκτρικών συσκευών στο σπίτι ή το γραφείο σου, σε όλη την Αττική! (Ισχύει για παραγγελίες από 50,00€ και άνω)

Τρόποι Αποστολής

Τόπος και χρόνος παράδοσης

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες που αφορούν παραδόσεις προϊόντων μόνο εντός της εδαφικής επικράτειας του Ελληνικού Κράτους. Οι παραγγελίες των προϊόντων που εμφανίζονται στον Ιστότοπο  και εφ’ όσον τα προϊόντα αυτά είναι διαθέσιμα, εκτελούνται και παραδίδονται εντός τριών (3) εργασίμων ημερών στις περιοχές Αττικής, από την αποδοχή της κάθε παραγγελίας από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ,  μέσα σε εργάσιμο οκτάωρο (9:00 - 17:00) εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Η παράδοση των προϊόντων, που εμφανίζονται στον Ιστότοπο  και εφ’ όσον τα προϊόντα αυτά είναι διαθέσιμα, σε περιοχές που δεν ανήκουν στην προαναφερθείσα γίνονται εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών.  Κατ’ εξαίρεση, σε περιπτώσεις αποστολής προϊόντων σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές (ακριτικές ή νησιωτικές περιοχές), η παράδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί και μετά την πάροδο της προθεσμίας αυτής. Οι ώρες των δρομολογίων της κάθε αποστολής ορίζονται μονομερώς από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ. 


Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα

Η παραλαβή των πωληθέντων προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί από το φυσικό μας κατάστημα που εδρεύει στην Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου 29, 163 46 Ηλιούπολη, δωρεάν. Προϋπόθεση αυτού είναι μετά την αποδοχή της κάθε παραγγελίας από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, να μας ενημερώσεις τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να μας γνωστοποιήσεις την ημερομηνία της παραλαβής. Σε περίπτωση μη έγκαιρης γνωστοποίησης ή παραλαβής από το κατάστημα στο χρονικό διάστημα τριών (3) εργασίμων ημερών η παραγγελία με εκκρεμότητα εξόφλησης ακυρώνεται.

Το ωράριο λειτουργίας του φυσικού μας καταστήματος αναφέρεται ως ακολούθως:

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο 8:30 π.μ.–3:00 μ.μ. 

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 8:30 π.μ.–2:00 μ.μ., 5:00–9:00 μ.μ. 

Κυριακή Κλειστά

Για τα θέματα σχετικά με παράδοση εμπορευμάτων ο πελάτης μπορεί να επικοινωνεί με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ στο τηλ. 210 99 13 776 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@fasois.gr


Παραδόσεις  σε περιοχές εντός Αττικής

Τα παραδοτέα κατόπιν της παραγγελίας προϊόντα και υπηρεσίες αποστέλλονται στη διεύθυνση και στον παραλήπτη που ο πελάτης έχει δηλώσει κατά την υποβολή της παραγγελίας του, η οποία έχει γίνει αποδεκτή από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ επιλέγει ελεύθερα τα μέσα αποστολής. 


Παράδοση εντός Αθηνών-Πειραιά

Η αποστολή των πωληθέντων γίνεται ΔΩΡΕΑΝ  στο πελάτη, ανεξαρτήτως μεγέθους των παραδοτέων, εφόσον το συνολικό τίμημα της παραγγελίας υπερβαίνει το ποσό των 199€ και πραγματοποιείται με τα ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα. Για όλες τις παραγγελίες αξίας κάτω των 199€ ο πελάτης επιβαρύνεται με κόστος μεταφοράς το οποίο θα υπολογίζεται ανάλογα με το μέγεθος του προϊόντος και την τιμολογιακή πολιτική της συνεργαζόμενης εταιρείας αποστολής.

Για να ισχύσουν τα πιο πάνω, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη και η δυνατή χρήση του ανελκυστήρα στην διεύθυνση του παραλήπτη. Διαφορετικά, στις μεγάλες οικιακές συσκευές, η μεταφορά με την χρήση του κλιμακοστασίου της οικίας έχει επιπλέον χρέωση 15€.

Για αποστολή των πωληθέντων προϊόντων μεγάλου όγκου όπως ψυγεία, ψυγειοκαταψύκτες κ.α. άνω των 190εκ. ύψος ή των 60εκ πλάτος και βάρους άνω των 100 κιλών, απαιτείται η χρήση γερανού η χρέωση του οποίου επιβαρύνει τον πελάτη και γίνεται σε συνεννόηση με το κατάστημά μας.

  

Παράδοση εντός υπολοίπου Αττικής

Η αποστολή των πωληθέντων για περιοχές εντός του υπολοίπου της Αττικής, πραγματοποιείται με την χρήση συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών. (Αφορά την μεταφορά εμπορευμάτων μεγάλου όγκου και βάρους όπου δεν δίνατε η χρήση της ταχυδρομικής εταιρείας)  

Το κόστος αποστολής κυμαίνεται αναλόγως της χιλιομετρικής απόστασης, του βάρους/όγκου του εμπορεύματος και της τιμολογιακής πολιτικής της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας της επιλογής μας. Σε κάθε περίπτωση προηγείται επικοινωνία και συνεννόηση του πελάτη και της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ για το κόστος μεταφοράς πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Ο κίνδυνος από την πώληση στην περίπτωση της μεταφοράς με εντολοδόχο τρίτο μεταφορέα, μεταβαίνει στον αγοραστή κατά το χρόνο παράδοσης των πωληθέντων εκ μέρους του μεταφορέα.


Παράδοση υπολοίπου Ελλάδος

Η αποστολή των πωληθέντων για περιοχές εκτός Αττικής, πραγματοποιείται με την χρήση συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών ή σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης μπορεί να μας επιδείξει το πρακτορείο της επιλογής του και εμείς θα παραδώσουμε τα εμπορεύματα χωρίς καμία περαιτέρω χρέωση από μέρος μας, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί το μικρότερο δυνατό κόστος.

Το κόστος αποστολής κυμαίνεται αναλόγως της χιλιομετρικής απόστασης, του βάρους/όγκου του εμπορεύματος και της τιμολογιακής πολιτικής της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας της επιλογής μας. Σε κάθε περίπτωση προηγείται επικοινωνία και συνεννόηση του πελάτη και της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ για το κόστος μεταφοράς πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Κατά την παράδοση μέσω πρακτορείου τα εμπορεύματα θα μεταφέρονται από τα πρακτορεία της Αττικής έως τα κεντρικά γραφεία του πρακτορείου στον τόπο προορισμού των εμπορευμάτων από όπου και θα παραλαμβάνονται από τον πελάτη, εξαίρεση αποτελεί να έχει γίνει κάποια άλλη συμφωνία με το πρακτορείο (παράδοση κατ' οίκον) κατόπιν εντολής του πελάτη οποία θα επιβαρύνεται ανάλογα με τους τιμοκαταλόγους του κάθε πρακτορείου.

Κατά την μεταφορά των εμπορευμάτων με πρακτορείο κάνουμε γνωστό ότι τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη και μόνο. 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται για τυχόν ζημίες η οποίες μπορεί να προκύψουν από την μεταφορά των εμπορευμάτων από το πρακτορείο στον τόπο παραλαβής του πελάτη.

Οι αποστολές προϊόντων εντός του υπολοίπου Ελλάδος που πραγματοποιούνται με πρακτορεία σε χερσαίους προορισμούς, νησιωτικούς προορισμούς και δυσπρόσιτες περιοχές γίνεται αφού κατατεθούν πρώτα τα χρήματα στο λογαριασμό της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και μετά ξεκινάει η διαδικασία αποστολής τους από το κατάστημα στο πρακτορείο (Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής σε αποστολές με πρακτορείο).

Ο κίνδυνος από την πώληση στην περίπτωση της μεταφοράς με εντολοδόχο τρίτο μεταφορέα, μεταβαίνει στον αγοραστή κατά το χρόνο παράδοσης των πωληθέντων εκ μέρους του μεταφορέα.


Ειδικοί κανόνες που αφορούν τις παραδόσεις βαρέων προϊόντων

Ειδικά για τις παραδόσεις ψυγείων τύπου ντουλάπας, ψυγείων τύπου side by side, ψυγείων άνω των 17 ποδών, πλυντηρίων ρούχων χωρητικότητας 8 κιλών και άνω καθώς επίσης και για κλιματιστικά τύπου ντουλάπας, για ηλιακούς θερμοσίφωνες αλλά και για όλες τις συσκευές βάρους άνω των 100 κιλών, οπουδήποτε και αν γίνεται η παράδοση δηλαδή ακόμα και σε περιοχή της Αθήνα και του Πειραιά, η παράδοση του είδους πραγματοποιείται στο ισόγειο της δηλωθείσας στην παραγγελία διεύθυνσης. Εάν ο πελάτης επιθυμεί τη μεταφορά του είδους σε όροφο πάνω από το ισόγειο τότε θα πρέπει να επιλέξει την μεταφορά μέσω γερανού κατά την παραγγελία του είδους και να επιβαρυνθεί το σχετικό κόστος. Η παράδοση των ειδών μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε από την ίδια την εταιρία είτε μετά από συνεννόηση της εταιρείας με τον εκάστοτε προμηθευτή του είδους για την απευθείας παράδοση αυτού στην διεύθυνση που θα υποδείξει ο πελάτης.


Δικαίωμα απόρριψης παραγγελίας προϊόντων εκ μέρους της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δικαιούται να απορρίψει και να μην κάνει δεκτές παραγγελίες στις οποίες σωρευτικά

  • Ο πελάτης ορίζει ως τόπο παράδοσης περιοχή εκτός Αθηνών-Πειραιά
  • Ο πελάτης ζητά να εξοφλήσει την αξία της αγοράς με αντικαταβολή και 
  • Η παραγγελία αφορά μεγάλο/α σε μάζα προϊόν/ντα όπως ενδεικτικά βάρους άνω των 100 κιλών.

Αντίθετα, υποχρεούται να δεχθεί μία τέτοια παραγγελία εφόσον ο πελάτης δεχθεί έναν εναλλακτικό τρόπο πληρωμής που τα μέρη θα συμφωνήσουν μεταξύ τους εγγράφως.


Γενικοί όροι περί αποστολής προϊόντων και υπηρεσιών

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους, τους όρους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση υποχρεούμενη να ενημερώσει τους υποψήφιους πελάτες της για τις μεταβολές αυτές με αναθεώρηση των παρόντων όρων χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος.


Αρμόδιος για την παραλαβή εκ μέρους του πελάτη

Η παραλαβή σε κάθε περίπτωση γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή διαβατηρίου ή εν γένει δημοσίου εγγράφου πρόσφορου για την απόδειξη της ταυτοπροσωπίας.


Προθεσμία εκπλήρωσης της πώλησης – παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης των πωλουμένων προϊόντων και υπηρεσιών προσδιορίζεται στην παραγγελία αναλόγως της διαθεσιμότητας, επιβεβαιώνεται στην αποδοχή της παραγγελίας εκ μέρους της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, και είναι το πολύ τριάντα (30) ημέρες από το χρόνο της κατάρτισης της πώλησης εκτός αν υπάρξει ειδική διαφορετική συμφωνία των μερών που επιβεβαιώνεται εγγράφως, με ηλεκτρονική αλληλογραφία. Σε περίπτωση που τέτοιος χρόνος δεν συμφωνηθεί και επιβεβαιωθεί για οποιοδήποτε λόγο με τον ανωτέρω τρόπο, η παράδοση θα γίνεται το αργότερο εντός τριάντα (30) ημερών από την αποδοχή της παραγγελίας και κατάρτιση της πώλησης. Σε περίπτωση εκτάκτου και απρόβλεπτου κωλύματος που τυχόν θα  αντιμετωπίσει η ΕΤΑΙΡΕΙΑ όσον αφορά την παράδοση προϊόντος/προϊόντων, η τελευταία δικαιούται να αναβάλει μία μόνον φορά την παράδοση του συνόλου ή μέρους των πωληθέντων προϊόντων και υπηρεσιών, με έγγραφη δήλωσή της (μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας) προς τον πελάτη (παράλληλα θα γίνεται και τηλεφωνική ενημέρωση), εφόσον δεν υπερβαίνει ο συνολικός χρόνος αναμονής, μαζί με την αναβολή, τις τριάντα (30) ημέρες από το χρόνο έγκρισης της παραγγελίας και κατάρτισης της πώλησης. Άλλως σε περίπτωση υπέρβασης της προθεσμίας των τριάντα (30) ημερών λόγω κωλύματος ή αδυναμίας της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ να πραγματοποιήσει την παράδοση στον πελάτη, τότε μόνον ο πελάτης θα δικαιούται εφόσον το επιθυμεί, να ορίσει νέα δεύτερη προθεσμία προς παράδοση καθ’ υπέρβαση των τριάντα (30) ημερών (τέτοια νέα προθεσμία δεν είναι απαραίτητη εάν η ΕΤΑΙΡΕΙΑ αρνείται την παράδοση γενικά, ή εάν η παράδοση εξυπηρετούσε τα συμφέροντα του πελάτη μόνον αν γινόταν στη νόμιμη προθεσμία των τριάντα (30) ημερών και είχε σχετικά ενημερώσει ο πελάτης την ΕΤΑΙΡΕΙΑ). Αν δεν τηρηθεί και η συμπληρωματική προθεσμία που θα ορίσει ο πελάτης, τότε ο τελευταίος δικαιούται να καταγγείλει τη σύμβαση πώλησης ως προς τα καθυστερούμενα είδη. Το υπόλοιπο της παραγγελίας εκτελείται κανονικά εκτός από την περίπτωση που τα είδη στην παραγγελία είναι συναφή, θα χρησιμοποιηθούν σαν σύνολο  και έχουν παρακολουθηματικό χαρακτήρα το ένα με το άλλο και ο πελάτης δηλώσει ότι η μερική εκπλήρωση της παραγγελίας δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες ή τα συμφέροντά του, οπότε η ΕΤΑΙΡΕΙΑ οφείλει να ακυρώσει ολόκληρη την παραγγελία. 

Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Όροι Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου