Μενού
Your Cart

Δωρεάν*, αξιόπιστη και ταχύτατη μεταφορά και παράδοση των ηλεκτρικών συσκευών στο σπίτι ή το γραφείο σου, σε όλη την Αττική! (Ισχύει για παραγγελίες από 50,00€ και άνω)

Τρόποι Παραγγελίας

Ο Ιστότοπος www.fasois.gr σου προσφέρει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους για να παραγγείλεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που σε ενδιαφέρουν ανάμεσα σε χιλιάδες επιλογές.

Για να παραγγείλεις τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν έχεις τις εξής επιλογές:


Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Μπορείς να μας καλέσεις στο τηλέφωνο 210 9913776 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας του φυσικού μας καταστήματος που  αναφέρεται ως ακολούθως:

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ 

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο 8:30π.μ.–3:00μ.μ. 

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 8:30π.μ.–2:00μ.μ., 5:00–9:00μ.μ. 

Κυριακή Κλειστά


Εκεί μπορείς να συνομιλήσεις με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, να μάθεις περισσότερα για το προϊόν που σε ενδιαφέρει και να το παραγγείλεις δίνοντας τον κωδικό προϊόντος που αναγράφεται στον Ιστότοπό μας.  Προσοχή: τηλεφωνικές παραγγελίες με τρόπο πληρωμής που απαιτεί να κάνεις Login σε υπηρεσίες τραπεζικών ή άλλων αντίστοιχων ιδρυμάτων δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν τηλεφωνικά για λόγους ασφάλειας των συναλλαγών σας.


Παραγγελίες μέσω Fax

Μπορείς να μας στείλεις την παραγγελία σου μέσω Fax 210 9938666 24/7 καθ’ όλο το 24ωρο 365 ημέρες  το χρόνο.

Στην παραγγελία που θα κάνεις θα πρέπει να μας ενημερώσεις για τα πιο κάτω στοιχεία:

 1. Το ονοματεπώνυμό σου
 2. Την διεύθυνση παραλαβής
 3. Στοιχεία επικοινωνίας όπως σταθερό τηλέφωνο, κινητό και e-mail
 4. Το κωδικό προϊόντος
 5. Την περιγραφή του

Στην συνέχεια θα επικοινωνήσει μαζί σου  το εξειδικευμένο προσωπικό μας, για να επιβεβαιώσει τα στοιχεία της παραγγελίας σου, καθώς και να βρείτε μαζί τον τρόπο πληρωμής και αποστολής της παραγγελίας σου.


Παραγγελίες μέσω E-mail

Μπορείς να μας στείλεις την παραγγελία σου μέσω E-mail info@fasois.gr 24/7 καθ’ όλο το 24ωρο 365 ημέρες  το χρόνο.

Στην παραγγελία που θα κάνεις θα πρέπει να μας ενημερώσεις για τα πιο κάτω στοιχεία:

 1. Το ονοματεπώνυμό σου
 2. Την διεύθυνση παραλαβής
 3. Στοιχεία επικοινωνίας όπως σταθερό τηλέφωνο, κινητό και e-mail
 4. Το κωδικό προϊόντος
 5. Την περιγραφή του

Στην συνέχεια θα επικοινωνήσει μαζί σου  το εξειδικευμένο προσωπικό μας, για να επιβεβαιώσει τα στοιχεία της παραγγελίας σου, καθώς και να βρείτε μαζί τον τρόπο πληρωμής και αποστολής της παραγγελίας σου.


Παραγγελίες στο Καταστήμά μας

Μπορείς να επισκεφτείς το φυσικό μας καταστήματα  που εδρεύει στην Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου 29, 163 46 Ηλιούπολη. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το κατάλληλο για εσένα προϊόν και θα σου λύσει όποιες απορίες έχεις. 


Θέματα τιμολόγησης & φορολογίας

Στις τιμές μας συμπεριλαμβάνονται όλοι οι νόμιμοι Φόροι.

Σε περίπτωση που είσαι υποκείμενος στο φόρο ή μη υποκείμενος στο φόρο νομικό πρόσωπο και υπάγεσαι σε ειδικό καθεστώς φορολόγησης, ισχύουν τα εξής:

Εφόσον η έδρα σου είναι στην Ελλάδα: και υπάγεσαι σε περιοχή ή ανήκεις σε κατηγορία επιχειρήσεων με ειδικό καθεστώς φορολόγησης, τότε θα πρέπει απαραιτήτως να επικοινωνήσεις με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας για την πρώτη φορά που θα μας υποβάλλεις την παραγγελία σου. Η ιδιότητα του υποκείμενου θα πρέπει να αποδεικνύεται από την βεβαίωση περί υποβολής δήλωσης εργασιών την οποία θα πρέπει να προσκομίσεις μαζί με όποιο άλλο έγγραφο θεωρηθεί απαραίτητο και σου ζητηθεί. Προσοχή η συγκεκριμένη παράγραφος δεν αφορά Ιδιώτες.


Αλλαγές σε ήδη καταχωρημένες παραγγελίες

Σε περίπτωση που θέλεις αλλαγή σε ήδη καταχωρημένη παραγγελία σου, θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας: 210 9913776  σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας του φυσικού μας καταστήματος που  αναφέρεται πιο πάνω και e-Mail info@fasois.gr


Αυτοματοποιημένα Ενημερωτικά e-Mail

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου, θα λάβεις ένα αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό ενημερωτικό μήνυμα για την επιτυχή καταχώρηση της, στην διεύθυνση e-Mail του λογαριασμού σου με τα στοιχεία της παραγγελίας σου.

Το e-Mail αυτό αφορά μόνο την καταχώρηση της παραγγελίας σου και σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγονται την πλήρη αποδοχή της παραγγελίας σας από την ΦΑΣΟΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ι.Κ.Ε. Η αποδοχή της παραγγελίας σου ολοκληρώνεται έπειτα από συγκεκριμένους ελέγχους που ακολουθούν (όπως έλεγχος αποθεμάτων κα)


Γενικοί όροι περί υποβολής παραγγελίας

 1. Τα χαρακτηριστικά των αγαθών και υπηρεσιών που παραγγέλνονται όπως αυτά περιγράφονται στις σελίδες του Ιστότοπου fasois.gr, ο πελάτης οφείλει να ελέγξει κάθε σχετικό χαρακτηριστικό, πριν από τη διαβίβαση της παραγγελίας ώστε να μη διατηρεί καμία αμφιβολία για τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες των παραγγελλομένων προϊόντων και υπηρεσιών. Η παράλειψη του πελάτη να ενημερωθεί επαρκώς δεν βαρύνει ουδαμώς την ΕΤΑΙΡΕΙΑ αλλά αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του.
 2. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά, τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη στα χαρακτηριστικά των προϊόντων ή τυχόν διαφορές στην ένταση των χρωμάτων αυτών σε σχέση με την πραγματικότητα.
 3. Η συνολική τιμή των αγαθών ή υπηρεσιών της παραγγελίας, συμπεριλαμβάνει τον Φ.Π.Α. και κάθε άλλο τέλος. Πρόσθετες επιβαρύνσεις αποστολής, παράδοσης ή ταχυδρομείου καθώς και κάθε άλλη δαπάνη, δεν μπορούν ευλόγως να υπολογιστούν εκ των προτέρων, με αποτέλεσμα να μπορεί να απαιτηθούν τέτοιες πρόσθετες επιβαρύνσεις με την γνωστοποίηση της παραγγελίας και ο πελάτης οφείλει να λάβει γνώση και ζητείται η αποδοχή εκ μέρους του, μέχρι την τελική αποδοχή της παραγγελίας εκ μέρους της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ με τηλεφωνική επικοινωνία.
 4. Εάν τα προϊόντα που παραγγέλλονται δεν είναι διαθέσιμα ή δεν είναι διαθέσιμα στην αναγραφόμενη τιμή λόγω λανθασμένης αναγραφής τιμής κατά τον χρόνο της παραγγελίας και της επεξεργασίας της, η ΦΑΣΟΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ι.Κ.Ε. επιφυλάσσεται να μην αποδεχτεί τη συγκεκριμένη παραγγελία και, κατά συνέπεια να μην καταρτίζεται η πώληση. Ο πελάτης θα ενημερώνεται σχετικά. Τυχόν εκκινηθείσες προς εκτέλεση ή εκτελεσθείσες πληρωμές θα ακυρώνονται. Τυχόν καταβολές θα επιστρέφονται στον πελάτη χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, με τον ίδιο τρόπο που επέλεξε να διενεργήσει την πληρωμή ο πελάτης, εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά.
 5. Τυχόν παραδοθέντα προϊόντα παραμένουν στην κυριότητα της ΦΑΣΟΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ι.Κ.Ε. μέχρι την οριστική, πλήρη και ολοσχερή καταβολή του τιμήματος σε αυτήν.
 6. Εάν ο πελάτης είναι φυσικό πρόσωπο (καταναλωτής) που καταρτίζει την πώληση για προσωπική χρήση κι όχι για την εξυπηρέτηση της ατομικής του δραστηριότητας (εμπορική, επιχειρηματική, βιοτεχνική ή ελευθέρια επαγγελματική), τότε δικαιούται να υπαναχωρήσει από την πώληση εντός 14 ημερολογιακών ημερών, οι οποίες εκκινούν από τον χρόνο παράδοσης του προϊόντος (στον πελάτη ή στον μεταφορέα που ο τελευταίος υποδεικνύει), επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, επιβαρυνόμενος με τα έξοδα επιστροφής και τυχόν μείωση της αξίας των αγαθών. 
 7. Ενημερώνουμε, πως για τον σκοπό εκπλήρωσης των υποχρεώσεων από την συμβατική σχέση, τα δεδομένα των πελατών που συλλέγονται τηρούνται αποκλειστικά για την εκπλήρωση αυτών των υποχρεώσεων και σύμφωνα με τους όρους του νόμου. Τα δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκπλήρωση του σκοπού της σύμβασης και δεν θα προωθούνται σε μη εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη. Ρητώς εξαιρούνται τρίτα συνεργαζόμενα μέρη προσεκτικά επιλεγμένα προς τα οποία ανατίθεται περαιτέρω η εκπλήρωση παρεχομένων υπηρεσιών. Τυχόν δεδομένα πελάτη που υπάρχουν αποθηκευμένα στις συσκευές, εφόσον παραδοθούν αυτές για την εκπλήρωση μιας υπηρεσίας, συγκατατίθεται με την παράδοση ο πελάτης, ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να τύχουν επεξεργασίας τα αποθηκευμένα δεδομένα ενόψει της εκτέλεσης της υπηρεσίας, οπότε και δηλώνεται ότι θα διαγραφούν από τη ΦΑΣΟΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ι.Κ.Ε. και δεν θα τύχουν περαιτέρω επεξεργασίας από εκείνη.
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Όροι Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου