Μενού
Your Cart

Δωρεάν*, αξιόπιστη και ταχύτατη μεταφορά και παράδοση των ηλεκτρικών συσκευών στο σπίτι ή το γραφείο σου, σε όλη την Αττική! (Ισχύει για παραγγελίες από 50,00€ και άνω)

Ο Ιστότοπός μας

Ο παρών Ιστότοπος https://www.fasois.gr, επέχει θέση ηλεκτρονικού καταλόγου που έχει σαν αντικείμενο την προώθηση ηλεκτρικών ειδών, οικιακών συσκευών και προϊόντων νέας τεχνολογίας μέσω του Internet και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση ηλεκτρονικό κατάστημα (e-Shop).

Συνεπώς δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν αγοραπωλησίες προϊόντων μέσω αυτού.  Αποτελεί μέρος της διαφημιστικής προώθησης του φυσικού μας καταστήματος (Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου 29, 163 46 Ηλιούπολη). το οποίο δραστηριοποιείται στη συγκεκριμένη αγορά πάνω από  60 χρόνια.

Σκοπός του είναι να σου προσφέρει την εξυπηρέτηση και την αξιοπιστία που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια το φυσικό μας κατάστημα, με όλα τα οφέλη που της σύγχρονης τεχνολογίας και του Internet.

Οι τιμές στο φυσικό μας κατάστημα μπορούν να μεταβληθούν χωρίς προειδοποίηση.

Όλα τα προϊόντα που θα βρεις στο site μας, είναι  απ' ευθείας από τις επίσημες αντιπροσωπείες και συνοδεύονται από τις εγγυήσεις που αυτές προσφέρουν.

Euronics Φασόης στην Ηλιούπολη... Οι δικοί σου άνθρωποι!

Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Όροι Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου