Φασόης Euronics - Ηλεκτρικές συσκευές και ηλεκτρονικά είδη στην Ηλιούπολη

Φασόης Euronics στην Ηλιούπολη

...οι δικοί σας άνθρωποι

  • 22-8-16-LG-A.jpg
  • AddWash_28-6-2016.jpg
  • Samsung_QLED2_28-6-18.jpg
Decrease font size  Default font size  Increase font size 

Στις τιμές περιλαμβάνεται το κόστος μεταφοράς σε όλη την Αττική!

Η νέα εποχή της ενέργειας...


Το ελληνικό ενεργειακό σύστημα


Η ελεύθερη επιλογή προμηθευτή ενέργειας, η κατασκευή των διευρωπαϊκών δικτύων και η ανάδειξη της χώρας μας ως ενεργειακού διαύλου στη μεταφορά φυσικού αερίου προς την Ευρώπη, η σταδιακή απεξάρτησή μας απ' το πετρέλαιο, και τέλος η προώθηση νέων πιο φιλικών στο περιβάλλον μορφών ενέργειας αποτελούν τα νέα δεδομένα του.

Το φυσικό αέριο αναδεικνύεται ως το νέο καύσιμο για την Ελλάδα, φθάνοντας σε όλο και περισσότερες πόλεις της χώρας μας, σε όλο και περισσότερες βιομηχανικές μονάδες, σε μονάδες ηλεκτροπαραγωγής και σε μέσα μεταφοράς.

Εκατομμύρια νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν μια άφθονη, εύχρηστη και καθαρότερη μορφή ενέργειας, με λιγότερη επιβάρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού τους.


Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) ανανεώνονται μέσω του κύκλου της φύσης και θεωρούνται πρακτικά ανεξάντλητες. Ο ήλιος, ο άνεμος, τα ποτάμια, οι οργανικές ύλες όπως το ξύλο και ακόμη καιτα απορρίματα οικιακής και γεωργικής προέλευσης, είναι πηγές ενέργειας, η προσφορά των οποίων δεν εξαντλείται ποτέ.

Η Ελλάδα διαθέτει αξιόλογο δυναμικό ΑΠΕ, οι οποίες μπορούν να προσφέρουν μια πραγματική εναλλακτική λύση για την κάλυψη σημαντικού τμήματος των ενεργειακών μας αναγκών, τον περιορισμό της τοπικής ρύπανσης και την αντιμετώπιση του παγκόσμιου προβλήματος της κλιματικής αλλαγής. Οι ΑΠΕ αποτελούν μια σημαντική εγχώρια πηγή ενέργειας, με μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, όπως να συνεισφέρουν σημαντικά στο ενεργειακό ισοζύγιο, συμβάλλοντας στη μείωση της εξάρτησης από το ακριβό και εισαγόμενο πετρέλαιο και στην ενίσχυση της ασφάλειας του ενεργειακού μας εφοδιασμού.

Παράλληλα, προστατεύουν και δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον με την εκπομπή αέριων ρύπων, όπως συμβαίνει με τα συμβατικά καύσιμα, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής.Η αρχή έγινε


και συμμετέχουμε όλοι ενεργά στην εθνική εκστρατεία για τη σωστή χρήση της ενέργειας.

Από σήμερα αλλάζουμε και

  • καταναλώνουμε έξυπνα,
  • εξοικονομούμε χρήματα,
  • επιλέγουμε πιο καθαρές μορφές ενέργειας και
  • φροντίζουμε το περιβάλλον

Από σήμερα συμμετέχουμε ενεργά στην προσπάθεια της χώρας μας να διαχειριστεί πιο έξυπνα τις ενεργειακές της πηγές και να εξασφαλίσει το ενεργειακό μας μέλλον.Πηγή